İçeriğe geç

Hepsiburada Hangi Ajansla Çalışıyor

LCW hangi ajansla çalışıyor?

LC Waikiki’nin yeni iletişim ajansı duyuruldu. Ajans desiBel, Mayıs ayından itibaren LC Waikiki’nin kurumsal ve marka iletişim faaliyetlerini devralacak.

DeFacto hangi ajansla çalışıyor?

İşbirliği kapsamında desiBel Agency, 33 ülkede 500’den fazla mağazada tüketicilerle buluşan ve 93 ülkede online faaliyet gösteren DeFacto’ya stratejik iletişim, pazarlama iletişimi ve medya ilişkileri alanlarında destek sağlıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ hangi ajansla çalışıyor?

Kıvanç TatlıtuğAjanBaşarı (2002-2004)Boy6′ 1 3/4″ (1.

Hepsiburada işbirliği ne kadar kazanıyor?

Kullanıcılar bu listeler üzerinden yaptıkları alışverişlerde ürün fiyatının %10’una kadar Hepsipapel* kazanıyor. Seçilen ürünleri listelerine ekledikten sonra perakende fiyatının hemen altında ürünlerde ne kadar kar elde edeceklerini görebilen kullanıcılar, ayda 5000 TL’ye kadar ek gelir elde edebiliyorlar.

Boyner hangi ajansla çalışıyor?

Boyner Büyük Mağazacılık, Morhipo ve Boyner Holding’in iletişim faaliyetlerini yürütecek ajans belli oldu. Boyner Büyük Mağazacılık ve Boyner Holding perakende zincirleri, yeni iletişim faaliyetlerini GoodWorks İletişim Danışmanlığı’na emanet etti.

Ülker hangi ajansla çalışıyor?

Markanın tanıtım faaliyetlerini yürütecek ajans belli oldu. Ülker’in bisküvi markalarından Biskrem, yeni dönemde tanıtım faaliyetlerini Titrifikir’e emanet etme kararı aldı.

Koton hangi ajansla çalışıyor?

Geçtiğimiz yıl TBWA\ISTANBUL ile iş birliği yapan marka, eski ajansı Telepati ile yeniden anlaştı. Telepati Tanıtım, Koton’un yeniden müşterileri arasında olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz yıl TBWA\ISTANBUL ile iş birliği yapan markanın yeni dönemde gerçekleştireceği kampanyaların kreatif süreçlerini Telepati yürütecek.

Ebebek hangi ajansla çalışıyor?

Ebebek’in yeni iletişim çalışmalarını yürütecek ajans belli oldu. Anne ve bebeklerin doğum öncesinden 4 yaşına kadar olan ihtiyaçlarını karşılayan ürünleri müşterilerine sunan ebebek, yeni iletişim çalışmaları için Brandworks ile anlaştı.

Beymen hangi ajansla çalışıyor?

Beymen | Astajans Adworks | Reklam ajansı | Dijital reklam ajansı

Serenay Sarıkaya hangi ajansta?

Geçtiğimiz sezon ve bu sezon yayınlanan dizilerdeki 5 ana rol, ajansımızda yetişmiş kişilerdir. Dilan Deniz Çiçek, Serenay Sarıkaya, Burcu Biricik, Afra Saraçoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ ajansımızda ilk defilelerini gerçekleştirerek mesleğe adım atmışlardır.

Kızılcık şerbeti hangi ajans?

2001 yılından bu yana onlarca başrol ve yüzlerce oyuncu Mayadroom ajansımızda ünlü olma hayallerine ve maceralarına başladı.

Kirli Sepeti hangi ajansla çalışıyor?

FOX TV. DIRTY SEPETİ projesinin oyuncu ve yardımcı oyuncularının hizmetleri Türk dizi ve sinema sektörü MAYADROOM AJANS tarafından sağlanmaktadır.

Trendyol işbirliği yapanlar ne kadar kazanıyor?

Arkadaşlarınızla paylaştığınız bağlantı üzerinden her satıcı mağaza dizisi için 2 TL kazanın. Toplamda 100 TL’ye kadar değerinde kuponlar kazanabilirsiniz. Paylaştığınız satıcı mağazalarından her alışveriş için 50 TL kazanın. Toplamda 400 TL’ye kadar değerinde kuponlar kazanabilirsiniz.

LCW influencer olunca ne oluyor?

LC Waikiki’nin “Sen bizim influencerımızsın!” Projesi sayesinde artık herkes günlük yaşam ve kombinasyon paylaşımlarını sosyal medyada karlı bir şekilde hayata geçirebiliyor. 10 ayda yaklaşık 7.000 kayıtlı influencer’a ulaşan proje, katılımcılarına şu ana kadar 150.000 TL’nin üzerinde hediye çeki verdi…

Trendyol influencer paneli nerede?

Trendyol Asistan’a “Hesabım” > “Trendyol Asistan” > “Etkileyiciler” adımlarını izleyerek ulaşabilirsiniz.

En iyi cast ajans hangisi?

Best Cast Agency 2024#Ürün AdıBaşarılar1Erberk AjansKıvanç Tatlıtuğ, Deniz Akkaya,Sinem Kobal ve ark.2Mayadroom AjansıAsmalı Konak, Sihirli Annem ve Avrupa Yakası v.3Parla Cast AjansıOyuncular, Modeller, Modeller..

Koton hangi ajansla çalışıyor?

Geçtiğimiz yıl TBWA\ISTANBUL ile iş birliği yapan marka, eski ajansı Telepati ile yeniden anlaştı. Telepati Tanıtım, Koton’un yeniden müşterileri arasında olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz yıl TBWA\ISTANBUL ile iş birliği yapan markanın yeni dönemde gerçekleştireceği kampanyaların kreatif süreçlerini Telepati yürütecek.

Demet Özdemir hangi ajansla çalışıyor?

Cem Ajans Gold Medya | Erkenci Kuş Erkenci Kuş, Sanem (Demet Özdemir) ile Can’ın (Can Yaman) reklam ajansında tesadüfen karşılaşmasıyla başlayan büyük aşkı ekrana getiriyor.

LCW reklam yüzü nasıl olunur?

LC Waikiki Reklam Yüzü Başvurusu için cast seçimi cast direktörleri tarafından yapılır. LCW reklam yüzü başvurularında sabit bir cast ajansıyla çalışmaz; yaratıcı fikirler sunan reklam ajanslarıyla iyi bağlantılar kurularak, çalışılan oyuncular belirlenir ve kampanya oluşturma süreci başlar.

Tavsiyeli Bağlantılar: Kahve Falında Semboller Ne Anlama Gelir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir