İçeriğe geç

Küçük Deniz Kızı Türkçe Dublaj Kim Seslendiriyor

Jackie Chan’ı Türkçe seslendiren kim?

Ethem Yekta Kopan (doğum

Will Smith’i kim seslendiriyor?

Will Smith’in aynı sesi Rıza Karaağaçlı’dır.

Arnold Schwarzenegger’i kim seslendiriyor?

Daniel BerettaUyrukFransız FransaMeslekOyuncu ve seslendirme sanatçısıAktif yıllar1966-2024Tanınma nedeniArnold Schwarzenegger seslendirme sanatçısı3 satır daha

Ryan Reynolds’u kim seslendiriyor?

Meraklı seslendirme sanatçılarıSESLENDİRME SANATÇILARIRıza Karaağaçlı’nın seslendirdiği karakterlerJohnny Depp, Will Smith, Colin Farrell, Jude Law, Yasuo (LOL), Hugh Grant, Ryan Reynolds, Christian Bale, Chris Hemsworth, Nicolas Cage, Paul WalkerRuhsar GültekinŞirineRüzgar AksoyOwain Yeoman (The Mentalist)87 satır daha•9 Şubat 2019

Jackie Chan hiç dublör kullandı mı?

Chan, birçok Hong Kong filminde dublör olarak yer aldıktan sonra, 1978 yılında kung fu aksiyon komedi filmi “Kartalın Gölgesindeki Yılan”ı çekti. Aksiyon komedi filmi “Yılan”, “Kartalın Gölgesinde” adını aldı.

Angelina Jolie’yi kim seslendiriyor?

Türkiye. Angelina Jolie, Emma Thompson, Julia Roberts ve Juliette Binoche gibi birçok oyuncunun sesini veren ve sesiyle birçok filmde karakterlere hayat veren Gülen Karaman, “İkinci Bahar”, “İz Peşinde”, “Çalıkuşu”, “Şehnaz Tango” dizilerindeki rolleriyle tanınıyor. “”, “Kavak Yelleri” gibi birçok televizyon dizisinde rol aldı.

Kurtlar Vadisi Polatın sesini kim canlandırıyor?

Polat Alemdar’ı Umut Tabak seslendiriyor 🎤 – Faces of Voice 8. Bölüm – YouTube. Bu içerik mevcut değil.

Güldür Güldür’de Dayıyı kim seslendiriyor?

Güldür Güldür Show’un en sevilen karakterlerinden biri de Amca’dır. Samimi ve sade diliyle milyonların gönlünü fetheden bu kukla karakterini Nazmi Sinan Mıhçı seslendiriyor.

Thor seslendiren kim Türkçe?

Umut Tabak (7 Nisan 1979 Edirne doğumlu) İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır. Alman Lisesi’ne gittiğinde Edirne’den İstanbul’a geldi. 1998 yılında bu okuldan mezun oldu ve İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’ne girdi.

Kadriye’yi kim seslendiriyor?

Seslendirme SanatçısıKarakterKonuşmacıKadriyeSema KahrimanPeyami DedeSedat YılmazUyuz TanjuHakan AkınFilsuYasemin Ertorun9 hat daha

Dr. Pol’u kim seslendiriyor?

Harun Can (27 Mart 1980, Ankara doğumlu) Türk seslendirme sanatçısı, aktör ve müzisyendir. “Deadpool”, “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin”, “Marvel Sinematik Evreni” filmlerinde ve “Disney Channel” ve “Cartoon Network” adlı animasyon dizilerinde sesiyle tanınır.

Samuel L. Jackson’ı kim seslendiriyor?

Sylvester Stallone, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Morgan Freeman, Clint Eastwood, Alain Delon, Marcello Mastroianni ve Paul Newman gibi dünyaca ünlü isimleri canlandıran oyuncu ve seslendirme sanatçısı Payidar Tüfekçioğlu, ölümünün üçüncü yılında anılıyor.

Onur Kırış kimleri seslendirdi?

En bilinen seslendirme rolleri arasında “Pokémon”daki Ash, “Batman ve Robin” dizisindeki Robin (Chris O’Donnell) ve “Kaptan Tsubasa”daki Tsubasa rolleri yer alıyor.

Loreal reklamını kim seslendiriyor?

Özlem Altınok | Loreal #Voiceover #Dubbing @imajvoicecasting | Instagram.

Deadpool dublörü kim?

Ryan Reynolds ve dublörü Will Erichson Deadpool setinde.

Aydoğan temel kimleri seslendirdi?

1983’ten beri televizyon dizileri, çizgi filmler, uzun metrajlı filmler, belgeseller ve reklamlarda dublaj ve yönetmenlik yapıyor. Sık sık konuştuğu ünlüler arasında: William Macy, John Malkovich, Gary Oldman, Kevin Spacey, Tcheky Karyo, Gerard Depardeiu yer alıyor.

Murat Şen kimleri seslendirdi?

Sık sık seslendirdiği ünlüler arasında Tom Cruise, Keanu Reeves, James Spader, Hugh Grant, Sean Penn, Jude Law ve Orlando Bloom yer alıyor.

Yekta Kopan hangi karakterleri seslendirdi?

Fox, çizgi film karakteri Sylvester ve Buz Devri filmindeki çizgi film karakteri Sid the Slacker ile özdeşleşmiştir. Ayrıca Star Wars’un 1, 2 ve 3. sezonlarında Obi-Wan Kenobi’yi ve X-Men 2’de Cyclops’u oynamıştır.

Bedia Ener kimleri seslendirdi?

Sesli kitaplar: Bedia Ener Öztep Nefes NefesAyşe Kulin.İpek bornozOsman Balcıgil.Pars Ela gözlü CelileOsman Balcıgil.MücellaNazan Bekiroğlu.Nar ağacıNazan Bekiroğlu.Topkapı SarayıReşad Ekrem Koçu.Simplify RelaxFumio Sasaki.Always That SongYakup Kadri Kara osmanoğlu.Daha fazla ürün…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kısa Boylu Escort