İçeriğe geç

Aşkın Olayım Şarkısı Hangi Futbolcuya Yazıldı

Aşkın Olayım şarkısı hangi futbolcuya ait?

🔥 “Let me be your love” şarkısı Mauro Icardi ile özdeşleşen sanatçı Simge Sağın ateşi yaktı: Icardi gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri! 13 Temmuz 2024

Aşkın Olayım ilk hangi futbolcuya söylendi Beşiktaş?

Simge, Beşiktaş’ın simgesi olan “kartal” işaretini yaparak formayı reddetti. Galatasaray’ın süperstar forveti Mauro Icardi her gol attığında, stadyumda Simge’nin “Let me be your love” şarkısı çalınıyor. Sosyal medyada birçok video kolajı yapılan bu şarkı, Icardi ile özdeşleşmiş durumda.

Aşkın Olayım ilk hangi maçta?

21 Ocak’ta Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Antalyaspor’a karşı ilk golünü atmasının ardından sosyal medyada kendisine atfedilen çok sayıda videoda yer alan “Aşkın Olayım” şarkısı çalındı.

Icardi hangi şarkı ile çıktı?

BÜYÜK GÖRÜNTÜ: Mauro Icardi, ‘Deep GS’ pelerinini giyerek Rams Park’ta sahneye çıktı. Mauro Icardi sahaya girmeden hemen önce, Edin Dzeko’nun gollerinden sonra çalınan ‘Love Me’ şarkısı çalmaya başladı.

Aşkın Olayım şarkısı kimin için yazılmıştır?

Arjantinli futbolcunun attığı gollerden sonra “Aşkın Olayım” şarkısıyla kutlama yapması artık klasikleşmiş durumda. Beşiktaşlı parçanın sahibi Simge Sağın’dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Aşkın Olayım Icardi ile nasıl özdeşleşti?

Mutsuz günler geçiren; garip bir ülkede, garip bir şehirde tek başına hayatta kalmaya çalışan Icardi’nin bıraktığı boşluğu Galatasaray taraftarları doldurdu. “Aşkın Olayım” şarkısı ilk kez o zaman söylendi. Bu şarkı aynı zamanda Galatasaray taraftarlarının manifestosuydu: “Wanda yoksa, biz varız.”

Aşkın Olayım ve Icardi ne alaka?

Yıldız oyuncunun gollerinin ardından statta çalınan “Let me be your love” şarkısı Icardi ile özdeşleşti. Taraftarlar, oyuncuya olan sevgilerini göstermek için statta bu şarkıyı söylemeye başladı. Şarkının sahibi Simge Sağın, “Let me be your love” şarkısını her söylediğinde aklına Mauro Icardi’nin geldiğini söyledi.

Beşiktaş’ın ilk futbolcusu kim?

Ahmet Şerafettin Bey (Şeref Bey), 1894 yılında Beşiktaş Valide Çeşmesi Dibek Caddesi 14 numarada doğdu.

Beşiktaş’ın efsane futbolcusu kim?

1 – Feyyaz Uçar. Metin Ali-Feyyaz üçlüsünün son üyesi olan Feyyaz Uçar, Beşiktaş kulübünün tarihinde en çok gol atan oyuncu olarak da siyah-beyazlı takımın tarihinde yerini aldı.

Simge Sağın ve Icardi sevgili mi?

Dergi | Geçtiğimiz günlerde boşanacağını duyuran Galatasaray’ın dünyaca ünlü golcüsü Mauro Icardi ile ünlü şarkıcı Simge’nin aşk dolu çifti… Instagram.

Söylendi hiç kim yazdı?

OnurrAşkın Olayım / Metin Yazarı

Aşkın olayımı söyleyen hangi takımlı?

Let My Love Be – Speed ​​​​​​​​Up – Simge Simge Sağın: “Fanatik bir Beşiktaş taraftarıydım ama artık değilim.” Ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçen yıl katıldığı Galatasaray’ın şampiyonluk töreniyle ilgili ilk kez konuştu.

Mauro Icardi neden ünlü?

Temmuz 2013’te Avrupa’nın en üretken forvetlerinden biri haline gelen Icardi, takımıyla geçirdiği altı sezon boyunca 2014-15 ve 2017-18 sezonlarında Serie A’da Capocannoniere ödülünü kazandı. Inter kulübünün tüm zamanların en çok gol atan sekizinci oyuncusu oldu. Ayrıca, henüz 22 yaşındayken 2015’te Inter kaptanı seçildi.

Simge Sağın hangi takımlı?

Bu yıl 15. kez şampiyon olan ve üçüncü yıldızı takan Beşiktaş’ın zaferi, iki ünlü şarkıcı Simge Sağın ve Özgün’ü sevindirdi. İkiliden biri olan ve koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Simge, “Beşiktaş’ın desteğini babamdan aldım” derken, Özgün ise “Be a Champion, Drive Us Crazy” adlı marşı yazarak takımına olan sevgisini dile getirdi…

Aşkın olayımı kim söylüyor?

Simge – Let My Love Be (Akustik Canlı Versiyon) – YouTube.

Icardi ve Simge sevgili mi?

Geçtiğimiz günlerde boşanacağını duyuran Galatasaray’ın dünyaca ünlü forveti Mauro Icardi ile ünlü şarkıcı Simge’nin sevgili olduğu haberinin ardından son dakika açıklaması gündem oldu. Ünlü şarkıcı Simge, Icardi ile sevgili olduklarını açıklayarak yılın aşkını herkese duyurdu.

Simge hangi takımı tutuyor?

Simge Sağın: “Fanatik Beşiktaş taraftarıydım ama artık değilim.” Ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçen yıl katıldığı Galatasaray’ın şampiyonluk töreniyle ilgili ilk kez konuştu.

Aşkın Olayım şarkısını söyleyen hangi takımı tutuyor?

❤️ “Let My Love Be” şarkısını bu sefer Mauro Icardi kendisi seslendirdi. 🗣️ “Üzgünüm Simge, senin gibi değilim ama bunu Galatasaray taraftarları için söyledim.” ”22 Mayıs 2023

Simge Galatasaraylı mı?

Orta Saha | 🗣️ Simge Sağın: Fanatik bir Beşiktaş taraftarıydım ama artık değilim. 🎙️ Galatasaray kutlamalarına katılımı ve son açıklamaları hakkında… Instagram.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kısa Boylu Escort